TENTANG KAMI

Terobosan

  • hgfjgh

Ngalereskeun

BUBUKA

Dalian Refine Tech Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji kelompok propésional khusus pikeun ngekspor alat mesin tugas beurat salami 15 taun. Dimimitian ku R & D sareng Produksi lathe vertikal di 2006, sareng ngalegaan ruang lingkup bisnis pikeun adaptasi kana parobahan pasar sareng nyumponan sarat pelanggan langkung seueur dina taun 2010, parantos ngembangkeun bubut CNC, mesin bubut konvensional, pusat mesin, mesin boring sareng mesin panggilingan, mesin hobbing gir sareng mesin radial drillin… anu seueur dianggo dina bidang Layanan Pangolah Logam.

  • -
    Didirikeun taun 1988
  • -
    30 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 1300 staf
  • -
    Langkung ti 29500 méter pasagi

produk

Inovasi

  • Manual Horizontal Boring Machine

    Manual Mesin Horisontal Horisontal

    Fitur Utama séri ieu mesin ngagaduhan kaunggulan ieu: 1) Alat mesin pikeun perenah umum nyaéta kolom tunggal, Samping Samping, Tetep Nyanghareupan Kepala. Meja kerja dina pituduh ranjang Mesin ngadamel gerakan bujur & silang, tiasa arsip gerakan Rotary 360 °. Struktur casting ngagaduhan kaku anu saé 2) Pangrojong spindle ku tilu poin, sadar kaku tina spindle saé & akurasi stabil saé. 3) Alat mesin sistem drive utama diwangun ku hiji kecepatan 7,5 kw AC motor drive, ...

  • Horizontal Lathe CW-E Series 2t Loading Weight

    Lathe Lathe CW-E Series 2t Ngabobot Beurat

    Desain Struktur Lathe ranjang saatos permukaan ngeraskeun, ngagiling, ngaleungitkeun karasa HRC50; Gir headstock saatos dipareuman, diproséskeun grinding processing, presisi gear-speed tinggi tiasa ngahontal level 5; Spindle Headstock dianggo ku tilu dukungan, kaku anu saé; Pakem headstock ngadopsi operasi terpusat. Kotak kotak pakan ogé NGGUNAKAN gear quenching EFISIENSI TINGKAT JEUNG DESAIN VERSATILE Ngahurungkeun mesin tiasa bagian-bagian silinder, liang jero sareng tungtung tungtung, sareng c ...

  • CNC Single Column Vertical Lathe

    CNC Kolom Tunggal kolom Lathe

    1. Kinerja biaya tinggi sareng harga anu wajar. 2. Stasion tombol gantung, kabinet listrik sareng ranjang terpadu desain. 3. Ngadopsi balok dipadamkeun, dipasihan ram T-tipe (ram kuadrat opsional) sareng rel pituduh palastik. 4. Standar dilengkepan transmisi mékanis 16 tingkat, méja péso lima titik atanapi méja peso pasagi. Sistem Siemens 802C (sistem sanésna opsional) 6. Balok ditutup sareng dijagaan, sareng bagian pelumasan sacara otomatis dilumasi. 7. Laksanakeun JB / T9934.1-1999 NC ve ...

  • Manual Gear Hobbing Machine

    Manual Gear Hobbing Mesin

    Fitur: Mesin cocog pikeun sapotong tunggal sareng angkatan alit atanapi pengolahan produksi batch produksi. Éléktrik utama, komponén hidrolik ngadopsi produk merk terkenal di jero negeri. Dina casting lathe ranjang lathe, kolom, jsb ku témbok dek ganda, struktur pelat cangkéng luhur, strukturna kompak, dinamis sareng kaku statis, akurasi tinggi. Mesin ngadopsi workspace satengah segel taméng, sanés minyak, ngaleungitkeun gulungan gigi nalika perméabilitas, polusi tumpahan minyak ka lingkungan produksi.

  • C8 Series Multi-spring mechanical seal

    C8 Series Multi-spring segel mékanis

    Multi-spring: kinerja santunan anu saé, un ...

  • C45 Series Single Spring Mechanical Seal

    C45 Series Single Spring Seal Mékanis

    Struktur Modél Desain Fitur: ngagunakeun modular ...

  • C86 Spring External Mechanical Seal

    C86 Spring Élmu Mekanik Éksternal

    Desain standarisasi: saluyu sareng DIN24960 sareng ...

  • C89 Series Mechanical Seal

    C89 Seal Mékanis

    Desain standar: saluyu sareng DIN24960 sareng GB65 ...

  • Portable Line Boring Machine

    Mesin Boring Line Portabel

    Fitur Komponén modular ngajantenkeun setelan gancang ...

  • CNC Double Column Vertical Lathe

    CNC Double Column vertikal Lathe

    Fitur: 1. Rangkaian produk ieu nganggo modu ...

  • Flat Bed CNC Lathe

    Ranjang Datar CNC Lathe

    DESAIN STRUKTUR RIGIDITAS TINGGI The m ...

  • VDL Series Lineaner Guideway CNC Vertical Machining Center

    VDL Series Lineaner Pitunjuk CNC nangtung Machi ...

    Mesin ranjang Mesin alat ranjang awak tinggi ...

BERITA

Jasa Kahiji

  • Naon Seal Mékanis

    1. Kumaha Seals Mékanis Gawé Mékanis segel nyaéta ku sapasang atanapi sajumlah jejeg kana aci raray tungtung ngéser relatif dina tekanan cairan sareng mékanisme santunan gaya élastis (atanapi kakuatan magnét) dina aksi ngajaga témpél gabungan kalayan segel bantu pikeun ac ...

  • Métode Ngolah - Ngolah Ngolah

    Lathes CNC tiasa dianggo pikeun ngolah bentuk awak Rotary kompléks. Panggilingan pikeun ngalereskeun kosong, ku rotasi gancang-gancang tina cutter panggilingan dina péso kosong, motong bentuk sareng karakteristik kabutuhan. Panggilingan konvensional langkung umum dianggo pikeun bentuk / fitur saderhana sapertos kontur sareng ...